Студентите од Ликовната академија, од студиската програма по Архитектура и Дизајн и од Техничко Технолошкиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ денес отворија заедничка изложба на свои дела. 

Изложбата е разновидна и можат да се видат различни видови на дела, со различни техники и различни видови на уметности.

Ова е традиционална изложба која се одржува веќе неколку години со студентите од трите факултети.

Изложбата беше отворена во Уметничката Галерија Безистен во Штип.


 

Технички секретар

Снежана Бардарова
Тел: +389 32 550 980
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацковa

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Секретар

Снежана Бардарова
Тел: +389 32 550 980
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.