Се известуваат сите студенти на прв циклус студии на Ликовната академија дека се распишани избори за членови на Академско студентско собрание.

Повеќе...

Се известуваат сите студенти на прв и на втор циклус студии на Ликовна академија дека за нов термин за реализација на гласање за избор на членови на Академско студентско собрание на Ликовната академија е утврден терминот 6.4.2023 год. - четврток.
Изборите за членови на Академското студентско собрание на Ликовна академија ќе се одржат на 6.4.2023 год. - четврток по електронски пат, со тоа што сите студенти на денот на гласањето на нивните студентски електронски адреси ќе добијат линкови за гласање.

Се известуваат студентите на Ликовна академија дека поради настанати технички проблеми тајното гласање за избор на членови на Академско студентско собрание ќе се спроведе на дополнителен датум за кој ќе има известување дополнително.

Технички секретар

М-р Маргарета Алчинова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
Тел: +389 32 550 474
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацковa

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Секретар

М-р Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 474
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.