Се известуваат сите студенти на прв и на втор циклус студии на Ликовна академија дека за нов термин за реализација на гласање за избор на членови на Академско студентско собрание на Ликовната академија е утврден терминот 6.4.2023 год. - четврток.
Изборите за членови на Академското студентско собрание на Ликовна академија ќе се одржат на 6.4.2023 год. - четврток по електронски пат, со тоа што сите студенти на денот на гласањето на нивните студентски електронски адреси ќе добијат линкови за гласање.

Технички секретар

М-р Маргарета Алчинова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
Тел: +389 32 550 474
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацковa

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Секретар

М-р Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 474
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.