Се известуваат сите студенти на прв циклус студии на Ликовната академија дека се распишани избори за членови на Академско студентско собрание.

Рокот за доставување на пријави изнесува 10 дена почнувајќи од 24.2.2023 и заклучно со 4.3.2023 година.

Сите заинтересирани студенти кои сакаат да се пријават за членови на Академско студентско собрание треба да достават електронска пријава која треба да е потпишана и скенирана пријава со назнака дека се пријавуваат за член на Академското студентско собрание на следнивe адреси:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

или по пошта на адреса:

 ДЕКАНАТ НА ЛИКОВНА АКАДЕМИЈА,

УЛ. „КРСТЕ МИСИРКОВ“ БР.10 А

2000 ШТИП

 

Пријавувањето трае десет дена, заклучно со 4.3.2023 година.

Изборите ќе се одржат на 25.3.2023 година (петок) по електронски пат со тоа што сите студенти на денот на гласањето на нивните студентски мејл адреси ќе добијат линкови за гласање.

Технички секретар

М-р Маргарета Алчинова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
Тел: +389 32 550 474
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацковa

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Секретар

М-р Маргарета Алчинова
Тел: +389 32 550 474
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.