Фотографијата на Сергеј Смилков, студент во прва година на Ликовната академија при УГД, е избрана за најдобра фотографија на неодамнешниот конкурс објавен од страна на УГД.

Втората награда ја доби фотографијата на студентот Халид Хоџиќ од Филмската академија при УГД, а третото место му припадна на Горан Србиновски, студент на Музичката академија при УГД.

Технички секретар

Снежана Бардарова
Тел: +389 32 550 980
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип - Милена Цацковa

Тел: +389 32 550 062

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Секретар

Ванчо Павлов

Тел: +389 32 550 043

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.